Levenswandel kinderen

Merkt u verandering in het gedrag van uw kind? Is uw kind op het verkeerde pad terecht gekomen? Wanneer u de levenswandel van uw kinderen tot in detail wenst te weten en u hier momenteel geen zicht op heeft, kan u hiervoor privé-detective Jannick Dubois inschakelen.

Sociale omgeving van uw kind

Als ouder hopen we allemaal dat onze kinderen in een goed milieu terechtkomen. Maar vooral bij de puberteit lijkt het al eens mis te lopen. In deze fase worden vaak de grenzen van zelfstandigheid afgetast. Hierin spelen de vriendenkring en sociale structuur een belangrijke rol. Bevindt uw kind zich in een negatieve invloedsfeer? Dan kan dit nefast zijn voor zijn/haar doen en laten zoals bijvoorbeeld spijbelen, overmaat aan alcoholische dranken, diefstal of andere. Heeft u een vermoeden dat er iets scheelt of speelt bij de levenswandel van uw kind? Neem dan vandaag nog een specialist bij de hand.

Contacteer een expert ter zaken

Kan u uw argumenten niet hard maken aan de hand van bewijzen? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Ik ga voor u op zoek in welk milieu uw zoon of dochter vertoeft en ga na of dit een negatieve invloed heeft op zijn/haar leven en handelingen. Na het onderzoek heeft u een perfect beeld op het doen en laten van uw kind en kan u eventueel bijsturen zodat probleemgedrag kan vermeden worden noch uit de hand loopt.

contacteer mij