Personeelscontrole

Als onderneming gaat u er natuurlijk vanuit dat al uw werknemers hun opgelegde taken naar behoren uitvoeren en dat u al uw werknemers kan vertrouwen. Maar heeft u als zaakvoerder toch een vermoeden dat uw personeel niet voldoende presteert? Dat bepaalde werknemers profiteren van hun ‘vrijheid’ en hierdoor langere pauzes nemen of persoonlijke activiteiten uitvoeren tijdens de werkuren? Schakel dan vandaag nog privé-detective Jannick Dubois in voor een personeelscontrole.

Uitgebreid onderzoek personeel

Door mijn uitgebreid onderzoek kan u de tijdsbesteding van uw personeel perfect achterhalen. Uw werknemers worden geschaduwd wanneer deze de baan op moeten of ze tijdens de opgelegde werkuren wel degelijk aan het werk zijn. Maar ook wanneer u een vermoeden heeft dat uw personeel onrechtmatig presteert op het werk, wanneer er sprake is van diefstal of zelfs van spionage kan u mijn diensten als privé-detective inschakelen.

Mystery shopping

Tevens wanneer u de kwaliteit van uw personeelsleden, de klantvriendelijkheid, de kennis van zaken, enzovoort wenst na te gaan kan u mijn hulp inroepen. Als mystery guest doe ik mezelf voor als klant. Ik stel vragen aan het aanwezig personeel en beoordeel diverse aspecten van de winkel. Met andere woorden: ik neem de interne en externe kwaliteitscontrole over en na afloop verkrijgt u een gedetailleerd rapport. Op deze manier kan u de nodige acties ondernemen.

Neem contact op

Wenst u uw bedrijf vlot te laten functioneren? Wenst u fraude tegen te gaan? Wenst u na te gaan of uw werknemers echt ziek zijn en niet aan ziekteverzuim doen? Wordt uw vertrouwen misbruikt? Verdenkt u uw personeel ervan van pesten op het werk of ongewenst (seksueel) gedrag? Voor al deze zaken kan u op mij beroep doen. Neem contact op en samen bespreken we de mogelijkheden.

Contacteer mij