Echtscheidingen

Heeft u een vermoeden dat uw partner vreemdgaat? Is hij/zij extra voorzichtig bij zijn/haar privacy (mail, telefoon) en vindt u dat uw partner zaken voor u verbergt of excuses verzint? Dan kan privé-detective Jannick Dubois u soelaas bieden. Betrapping op overspel is niet altijd evident en hierin kan u ik met mijn expertise en jarelange ervaring bijstaan.

Doe beroep op een privé-detective

Wanneer u meer zekerheid wenst te verkrijgen over de betrouwbaarheid van uw partner, doet u er goed aan om een privé-detective in te schakelen. Ik ga voor u op zoek naar de waarheid. Graag maak ik met u een afspraak en samen bespreken we uw wensen: welke persoon dient geschaduwd te worden, op welke plaatsen, op welke tijdstippen. Zodat het mogelijk is om zo gericht mogelijk te werk te gaan. Aan de hand van de verkregen informatie ga ik, steeds in overleg met u, aan de slag met mijn persoonlijk onderzoek. Zo kan ik uitmaken of uw vermoedens wel degelijk terecht zijn. Deze zullen aangetoond worden aan de hand van beeldmateriaal, die als bewijs kunnen dienen voor een eventuele aanvraag tot echtscheiding. Bij elke zaak ga ik uiterst discreet om met de toevertrouwde informatie.

Maak een afspraak

Wenst u uw tijfels weg te nemen? Wilt u kost wat kost de waarheid achterhalen? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Op deze manier maakt u het mogelijk om uw (eventuele) overspelige partner te betrappen op overspel. Heeft u nog vragen over mijn werkwijze, tarieven of uw persoonlijke situatie? Dan voorzie ik u tevens van een spoedig antwoord.

contacteer mij