prive detective brussel

Prive Detective Brussel – Jannick Dubois

Welkom bij Jannick Dubois, uw ervaren privé-detective in Brussel. Heeft u vragen over uw partner, kind of personeel? Met jarenlange expertise bied ik oplossingen op maat voor particulieren en bedrijven. Ontdek hieronder hoe ik u kan helpen en neem vandaag nog contact op voor een discreet en vertrouwelijk gesprek.

Uw partner

Heeft u het vermoeden dat uw partner vreemdgaat of geheimen voor u heeft? Merkt u veranderingen in gedrag of wordt er plots extra aandacht besteed aan privacy? Als specialist in echtscheidingen bied ik ondersteuning bij het achterhalen van de waarheid. Door middel van gericht onderzoek en bewijsmateriaal zoals foto’s, help ik u de nodige stappen te zetten.

Uw kind

Maakt u zich zorgen over de levenswandel van uw kind? Is er sprake van negatief gedrag zoals spijbelen, overmatig alcoholgebruik of diefstal? In deze cruciale fase van hun leven kan ik, Jannick Dubois, u helpen de sociale omgeving en activiteiten van uw kind in kaart te brengen. Zo krijgt u inzicht en kunt u tijdig bijsturen.

Uw personeel

Als zaakvoerder is het essentieel om te weten of uw personeel naar behoren functioneert. Heeft u twijfels over hun prestaties, vermoedt u diefstal of ongeoorloofd ziekteverzuim? Ik voer uitgebreide personeelscontroles en mystery shopping uit om een duidelijk beeld te geven van hun gedrag en prestaties tijdens werkuren.

Hoe ga ik te werk?

Neem persoonlijk contact met mij op voor een verkennend gesprek. Hier bespreken we alle inlichtingen en maken we een schriftelijke overeenkomst. De duur van het onderzoek wordt vooraf bepaald. Na afloop ontvangt u een gedetailleerd eindverslag met overtuigend bewijsmateriaal zoals foto’s.

Contacteer mij

Roep vandaag nog een halt toe aan uw twijfels. Ik ben telefonisch bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Uw dossier wordt altijd strikt vertrouwelijk en discreet behandeld. Neem contact op via mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier op deze pagina. Samen bespreken we de mogelijkheden en zorgen we voor een snelle en discrete oplossing.

Kies voor de expertise van privé-detective Jannick Dubois in Brussel en laat uw zorgen over partner, kind of personeel verleden tijd zijn.

contacteer mij